Syntykeho, eli miten juosta pakoon ilman jalkoja

ISBN:978-952-7382-23-3
e-ISBN:978-952-7382-24-0
Sivumäärä:479
Kansitaide: Kaj Syrjänen
Julkaisupäivä:11.6.2022

Mitä olisit valmis tekemään tunteaksesi auringon ihollasi? Koskettaaksesi toista ihmistä?

Vuonna 2466 köyhälistö on säilötty kehottomina sosiaaliservereille. Kip Markham on ollut vailla kehoa niin pitkään, ettei osaa enää edes kaivata muita ihmisiä – hänen päiväunensa ovat kutistuneet tomaatteihin, ja ehkä auringonvaloon. Mutta lupauduttaan todistajaksi parhaan ystävänsä murhaoikeudenkäyntiin Kip löytää itsensä kehosta pakenemassa kohti Pariisin raunioita. Pariisissa odottaa Artisti, salaperäinen kehonmuokkaaja, jonka laittomaan kauneuden maailmaan Kip jää etsimään syntykehoaan.

Syntykeho, eli miten juosta pakoon ilman jalkoja -romaani on tieteisseikkailu, jonka viihdyttävän pinnan alla on vahva yhteiskunnallinen pohjavire. Se tarkastelee käsityksiämme kehonkuvasta, sukupuolesta ja ihmissuhteista, sekä identiteetin rakentumista transhumanistisessa maailmassa. Kuka todella olet, jos voit vaihtaa uudet kasvot joka päivä?

Syntykeho, eli miten juosta pakoon ilman jalkoja -kirja on myös rakkaustarina, jossa ei käytetä kertaakaan sanaa rakkaus.

Syntykeho, eli miten juosta pakoon ilman jalkoja - Kansikuva
Reetta Vuokko-Syrjänen

Reetta Vuokko-Syrjänen on Atorox-palkittu tamperelainen lyhytprosaisti. Syntykeho, eli miten juosta pakoon ilman jalkoja on hänen esikoisromaaninsa. Vuokko-Syrjänen pitää sinisestä taivaasta ja pysähtyy mielellään tuijottamaan fraktaaleja.

Lisää kirjailijasta

Kaikki julkaisut