Etelän poika

ISBN:978-952-7382-52-3
e-ISBN:978-952-7382-53-0
Sivumäärä:350
Kansitaide: Petri Hiltunen
Julkaisupäivä:5.7.2024

Maailman ensimmäinen ja ainoa post-apokalyptinen itäsuomalainen nahkahomofantasiaromaani!

Uus-Ruskeesuon asutuskeskuksessa tiedetään, että muurien ulkopuolella on vain väkivaltaa, tauteja ja jätettä. Siellä eivät asu muut kuin idän korvenmiehet, jotka pukeutuvat eläinten nahkoihin ja juovat hermomyrkkyä – ja tekevät lapsiakin keskenään.

Erään pojan sopeutumattomuus saa selityksen, kun joukko korvenmiehiä saapuu etelään ja yksi heistä ilmoittaa olevansa hänen toinen isänsä. Vesireittien takana pojalle aukeaa uusi maailma. Hänen on opeteltava käyttämään nyrkkejään ja ampumaan varsijousella sekä mieluiten löydettävä itselleen hyvä aviomies. Mutta onko mahdollista kerrankin kuunnella omia halujaan, kun korvenmiessukujen välillä häämöttää sota idän järvien herruudesta?

Etelän poika on vauhdikas, romanttinen, mustalla huumorilla terästetty seikkailutarina. Karskien korvenmiesten mielenmaisemassa soi myös haikeita säveliä.

Tulossa heinäkuussa 2024

Etelän poika - Kansikuva
Artemis Kelosaari

Artemis Kelosaari on kirjailija ja toimittaja, jonka esikoisromaani Omenatarha (2017) herätti huomiota rohkealla homoeroottisuudellaan. Hänet tunnetaan myös poleemisista esseistään ja pimeää historiaa käsittelevistä tietokirjoistaan. Tampereen Hervannassa asuvan Kelosaaren sukujuuret ovat syvällä Itä-Suomen maaperässä.

Lisää kirjailijasta

Kaikki julkaisut