Ursula 2 / 2012

Tervetuloa Ursulan pariin!

Suomesta on pitkään puuttunut tasokas, romanttinen lukemistolehti. Ursula on perustettu täyttämään tämä tarve. Lehdessämme kukkivat niin romantiikka, huumori kuin jännityskin – tietysti spekulatiivisen fiktion laajoissa kehyksissä.

Syksyn odotus ja kaipaus on päättynyt. Ursula palaa luoksesi hen­gitys kuvankauniiden rusohuulten lomasta huuruten ja silmäripset lumihiutaleista kimaltaen, kietoo unelmista kudotun pehmeän huivin harteillesi ja täyttää sinut lämmöllä. Ursulan joulunumerossa firman pikkujoulut Lapissa osoittautuvatkin mainettaan taianomaisemmaksi tapahtumaksi, elävien ja kuolleiden joulunvietto sukutilalla sujuu aavistuksen kireissä tunnelmissa, ritari ja tämän ratsu saavat enemmänkin kuin kunin­gattaren lupaaman palkkion, laulajalöytö menettää elämänsä rak­kauden ja torpan nuori yksinäinen emäntä kohtaa omansa. Jälkihehkua loihditaan raapaleilla.

Vietä oma hetkesi Ursulan kainalossa! Tämä numero jul­kaistaan nettilehtenä sekä PDF- että ePub-muodossa. Seuraava numero ilmestyy kesällä 2013, jolloin teemana on chick lit. Otamme vastaan kaunokirjallisia tarinoita, joissa on realismin rajat ylittävää romantiikkaa.

Lämmöllä,

– tekijät –

Ursula 2/2012 (pdf, 1,0 Mt)
Ursula 2/2012 (ePub, 0,2 Mt)

Sisällys:

Elisabeth Saranti: Tunturituttavuus
Impi Kure: Toivottu vieras
Sad Max: Prinsessa Diodi
Monique N.: Musiikkia, meren vaahtoa
Carrie Alamo: Liekki
Karoliina Kaajärvi: Raapaleita


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *