Katri Alatalo

Katri Alatalo

Katri Alatalo on Keski-Suomen maaseudulla asuva kirjailija, joka nauttii fantasiamaailmojen luomisesta ja kiemuraisten juonikuvioiden setvimisestä. Hän on ollut kahdesti ehdolla Kuvastaja-palkinnon voittajaksi.

Samuli Antila

Samuli Antila

Samuli Antila (s. 1976) on Helsinkiin asumaan eksynyt tamperelainen. Majoitusalalla työskentelevältä Antilalta on julkaistu kolme romaania ja novelleja kokoelmissa, lehdissä ja antologioissa.

Edith Arkko

Edith Arkko

Edith Arkko on kuopiolainen kirjoittaja, jonka novelleja on julkaistu antologioissa ja lehdissä. Häntä kiehtovat viktoriaaninen aika, rakkaus ja ihmisten välinen lihanhimo.

Maria Carole

Maria Carole

Maria Carole on ulkosavolainen ranskansuomalainen, joka pitää vinoista aiheista ja onnellisista lopuista, sekä on sitä mieltä, että jokaisessa hyvässä tarinassa pitää olla yksi omituinen fantasiaeläin.

Carita Forsgren

Carita Forsgren

Tampereella asuva Carita Forsgren on kirjoittanut romaaneja ja novelleja monessa eri genressä. Carita toimii myös käsikirjoittajana sekä lehtorina Tampereen ammattikorkeakoulun Interactive Median koulutusohjelmassa.

Maija Haavisto

Maija Haavisto

Maija Haavisto (s. 1984) on Amsterdamiin päätynyt helsinkiläinen kirjailija. Romaanien lisäksi monipuolinen Haavisto on julkaissut myös lastenkirjan, tietokirjoja ja novelleja.

Magdalena Hai

Magdalena Hai

Magdalena Hai on monipuolinen kirjailija, jonka teoksia on ollut ehdolla useille palkinnoille. Hain kirjoja ja novelleja on käännetty yli kymmenelle kielelle.

Markus Harju

Markus Harju

Markus Harju (1976) on keravalainen kirjailija ja kääntäjä, jonka tarinoita on julkaistu useissa lehdissä ja antologioissa eri kustantajilta.

Saara Henriksson

Saara Henriksson

Saara Henriksson (s. 1981) on tamperelainen kirjailija ja freelance-kustannustoimittaja.

Janos Honkonen

Janos Honkonen

Janos Honkonen (s. 1975) on julkaissut suomen- ja englanninkielisiä novelleja, sarjakuvia ja pelejä ja hän työskentelee tällä hetkellä pelikäsikirjoittajana. Honkosella on useita Atorox-ehdokkuuksia ja hän on voittanut Portti-palkinnon 2017 ja Atorox-palkinnon 2018.

Juha Jyrkäs

Juha Jyrkäs

Kirjailija-muusikko Juha Jyrkäs (s. 1981) on helsinkiläinen kulttuurialan monitoimimies.

Jenny Kangasvuo

Jenny Kangasvuo

Jenny Kangasvuo on oululainen kulttuuriantropologi ja kirjailija, joka kirjoittaa kummien tarinoiden lisäksi myös kritiikkejä, lehtijuttuja, tutkimusta ja tietokirjoja.

Jussi Katajala

Jussi Katajala

Kymenlaaksosta kotoisin oleva, nykyisin Espoossa asuva Jussi Katajala (s. 1974) on monipuolinen spefinovellisti, jolta on julkaistu kolme novellikokoelmaa.

Artemis Kelosaari

Artemis Kelosaari

Artemis Kelosaari on Tampereen Hervannassa asuva tietokirjoittaja, prosaisti ja runoilija. Hän on julkaissut runoteoksen Arsenikkivärejä (2021), romaanin Omenatarha (2017) ja tietokirjan kannibalismin historiasta sekä koonnut kansien väliin Turun ja Tampereen kummitustarinaperinnettä.

Taru Kumara-Moisio

Taru Kumara-Moisio

Taru Kumara-Moisio (s. 1976) on pirkanmaalainen kirjailija sekä teatteri-ilmaisun ja luovan kirjoittamisen opettaja.

Mixu Lauronen

Mixu Lauronen

Mixu Lauronen (s. 1970) on Helsingissä asuva oululainen. Ahkerana novellistina Lauroselta on julkaistu useita novelleja mm. Portissa, Legolasissa, Kultakuoriaisessa ja antologioissa.

Anne Leinonen

Anne Leinonen

Anne Leinonen asuu maalla lepakoiden, kiiltomatojen ja kissojensa kanssa. Hän kirjoittaa erityisesti spekulatiivisia tarinoita, ja on innostunut tarinoissaan arjen outouttamisesta ja kansanperinteen kierrättämisestä.

Taru Luojola

Taru Luojola

Taru Luojola on kirjailija ja kääntäjä sekä innokas kielten harrastaja. Hän on aina ollut kiinnostunut yhteiskunnallisesta toiveikkuudesta, ja luontevimmin se taipuu häneltä absurdin synkän huumorin muotoon.

O. E. Lönnberg

O. E. Lönnberg

Turkulainen O.E. Lönnberg (s. 1988) alkoi kirjoittaa ensimmäistä eeppistä romaanisarjaansa kahdeksanvuotiaa­na. Myöhemmin hän oppi arvostamaan lyhyempää ilmaisua. Ja sitten vielä lyhyempää.

J. S. Meresmaa

J. S. Meresmaa

Tamperelainen J. S. Meresmaa on spekulatiivisen fiktion moniottelija. Hänen novellejaan on käännetty useille kielille ja hänen teoksensa ovat olleet ehdolla monille kirjallisuuspalkinnoille. Meresmaa on myös toimittanut antologioita.

Mia Myllymäki

Mia Myllymäki

Mia Myllymäki on kokkolalainen kirjailija, jonka kynä tuottaa monenlaista kummaa tekstiä romaanimittaan ja novelleiksi.

Heikki Nevala

Heikki Nevala

Heikki Nevala (s. 1982) on alkujaan eteläpohjalainen, sittemmin lieksalaistunut kirjailija. Novelleillaan Nevala on mukana useissa Osuuskumman antologioissa. Hänen uusin teoksensa "Vaivaispoika ja muita paholaisia" ilmestyy Osuuskummalta syksyllä 2022.

Anni Kuu Nupponen

Anni Kuu Nupponen

Anni Kuu Nupponen on tamperelainen kirjailija. Hän on julkaissut romaaneja, novelleja ja pienproosaa. Nupponen kirjoittaa lyyristä fantasiaa, yhteiskunnallista scifiä sekä maagista realismia.

Maija Nyström

Maija Nyström

Maija Nyström asuu Suomen vanhimmassa kaupungissa ja kantaa verenperintönään kymenlaaksolaista melankoliaa. Hän rakastaa kertomuksia pienistä ihmisistä, mahdollisista maailmoista ja arjen päällekkäisistä todellisuuksista.

Noora Puolamäki

Noora Puolamäki

Noora Puolamäki (ent. Kaikkonen) on vapaa kirjoittaja, runoilija ja kuvataiteilija.

Mikko Rauhala

Mikko Rauhala

Mikko Rauhala (s. 1977) on helsinkiläinen spekulatiivisen fiktion kirjoittaja, joka on viehtynyt genrerajojen ylityksiin ja kyynisiin ihmiskohtaloihin. Siviilissä hän työskentelee tietotekniikan parissa.

Minna Roininen

Minna Roininen

Minna Roininen (s. 1989, Ylivieska) on Helsingissä asuva kirjailija. Hänen tuotantoonsa kuuluu romaaneja ja novelleja aikuisille ja varhaisaikuisille. Häntä kiehtovat sadut, myytit sekä tutun ja tuntemattoman huonosti kartoitetut rajaseudut.

Solina Riekkola

Solina Riekkola

Solina Riekkola on helsinkiläinen kirjoittamisen sekatyöhenkilö ja herkkä versoilemaan.

Toni Saarinen

Toni Saarinen

Toni Saarinen on helsinkiläinen kulttuurintutkija ja vapaa kirjoittaja, joka metsästää kumman syvintä olemusta. Saarinen tutkii myyttejä, vastakulttuurin eri muotoja ja vaihtoehtoisia uskomusjärjestelmiä, ja tällaiset aihelmat löytävät usein tiensä hänen fiktioonsakin.

Tarja Sipiläinen

Tarja Sipiläinen

Lappeenrantalaisen Tarja Sipiläisen novelleja on julkaistu kymmenissä antologioissa ja lehdissä. Hän kirjoittaa muun muassa kauhua, romantiikkaa ja jännitystä. Usein hänen novellinsa ovat reaalifantastisia, lyhimmät satasanaisia raapaleita.

Nadja Sokura

Nadja Sokura

Nadja Sokura asuu Helsingissä puolison ja kissan kanssa ja kirjoittaa ihmisistä, jotka kamppailevat itseään suurempien voimien kanssa. Hän on rakastanut lapsesta asti scifiä ja kaikenlaista kummaa.

Vesa  Sisättö

Vesa Sisättö

Vesa Sisättö (s. 1969) on Espoossa asuva vapaa kirjoittaja ja spefiharrastaja, joka on julkaissut liki 40 teosta yksin tai yhdessä muiden kirjoittajien kanssa.

Shimo Suntila

Shimo Suntila

Shimo Suntila (s. 1973) on turkulainen kirjailija ja raapalemaestro, jonka tuotantoon kuuluu yli viisikymmentä novellia ja viisisataa raapaletta. Hän on julkaissut kolme omaa teosta ja osallistunut lukuisiin antologioihin.

Christine Thorel

Christine Thorel

Christine Thorel (s. 1978) on tamperelainen kääntäjä ja kustannustoimittaja. Hän kirjoittaa huumoria vakavissaan ja vakavia juttuja pilke silmäkulmassa. Hänen teksteissään yhdistyvät suomalainen maisema, yhteiskunnalliset aiheet, myytit ja sadut.

M. A. Tyrskyluoto

M. A. Tyrskyluoto

M. A. Tyrskyluoto on kielialan ammattilainen, joka kirjoittaa ja toimittaa tekstejä sekä suomeksi että englanniksi.

Kari Välimäki

Kari Välimäki

Kari Välimäki aikoo kirjoittaa koko metsällisen tarinoita. Niitä on jo melkein muutama.

Reetta Vuokko-Syrjänen

Reetta Vuokko-Syrjänen

Reetta Vuokko-Syrjänen on Atorox-palkittu spekulatiivisen fiktion kirjoittaja Tampereelta. Hänen teostensa aiheet vaihtelevat transhumanistisesta tieteiskirjallisuudesta maagisrealistisiin satujen ja kansanperinteen uudelleentulkintoihin.