Sodassa ja rakkaudessa - Anni Kuu Nupponen yhdistää uudessa romaanissaan avaruussodan ja eroottisen draaman - Osuuskumma

Anni Kuu Nupposen seitsemäs teos Täydelliset sotilaat kuvaa kahden sotilaan välistä halua tulevaisuuden avaruussiirtokunnissa. Realistinen kuvaus sotatraumojen vaikutuksesta ihmissuhteisiin yhdistyy saumattomasti scifiympäristöön.

Majuri Richard Westin elämä muuttuu, kun hän kohtaa kurittoman sotilaan Ellen Wardin uudessa asemapaikassaan Taelorin tukikohdassa. Ovislaisten pommituksen jylyssä he aloittavat ihmissuhteen, johon antautuminen vaatii molemmilta uudenlaista rohkeutta. Kun sodan melske vihdoin taukoaa, Ellen ja Richard joutuvat asettumaan uusiin rooleihinsa niin sotilaina kuin siviileinä. Samalla he joutuvat vastakkain jonkin uuden kanssa, jota he eivät ole aiemmin uskaltaneet ajatellakaan: tulevaisuuden.

Täydelliset sotilaat on eroottinen scifiromaani halusta, rohkeudesta ja muutoksesta. Kirja sijoittuu tulevaisuuteen, jossa sotaa käydään usealla planeetalla yhtä aikaa ja siirtoporttiteknologia mahdollistaa nopean liikkumisen galaksin halki. Kirjan pääpaino on kuitenkin ihmissuhteen ja sen kehittymisen kuvauksessa. Läpi avaruuden rakastavaiset etsivät paikkaa, johon juurtua ja jossa kasvaa yhdessä. Romaanin kuvaamassa tulevaisuudessa ei tunneta myöskään tiukkoja sukupuolirooleja tai heteronormatiivisuutta.

Täydelliset sotilaat on suunnattu aikuislukijoille.

Kuva: Hanna Poropudas

Anni Kuu Nupponen kirjoittaa sodasta, rakkaudesta ja vallankäytöstä. Nupponen on aiemmin julkaissut romaaneja, novelleja ja pienproosaa. Täydelliset sotilaat on hänen seitsemäs teoksensa. Kuvastaja- ja Atorox-palkittu kirjailija Nupponen asuu Tampereella kolmen kissan kanssa. Vapaa-aikanaan hän pelaa pöytäroolipelejä ja kokoaa palapelejä.

 

Saatavana Osuuskumman verkkokaupasta.

Anni Kuu Nupponen: Täydelliset sotilaat
ISBN 978-952-7382-15-8 (nidottu)
ISBN 978-952-7382-16-5 (ePub)
Kansi: J.S. Meresmaa
n. 250 sivua
Ilmestyy 15.3.2021
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!