Osuuskumma-kustannukselta suomalaista steampunkia ja kummaa rakkautta ilman suojauksia! - Osuuskumma

Osuuskumma-kustannus julkaisee marraskuussa kokoelman kotimaisia steampunk-novelleja sekä tarjoaa Kumman rakas -kokoelman e-kirjamuodossa ilman drm-käyttörajoitteita.

Suomen ensimmäinen kokonaan kotimaisin voimin tehty steampunk-novellikokoelma saapuu areenalle! Yhdeksän tarinaa ja yhdeksän kirjoittajaa, jotka höyrykoneiden, silinterihattujen ja kreisien keksintöjen vaihtoehtomaailmat ovat houkutelleet tarttumaan mustekynään. Jos olet kaivannut kertomuksia, joissa on ripaus vanhan ajan henkeä — seikkailuja, koneihmisiä, lännenromantiikkaa ja keksintöjä, jotka olisivat voineet olla todellisuutta — tätä Osuuskumman antologiaa ei kannata ohittaa. Ja mikäli höyrypunk on jo tuttu käsite, sitä suuremmalla syyllä Steampunk! — Koneita ja korsetteja on pakkohankinta!

Steampunk! — Koneita ja korsetteja julkaistaan sekä paperisena kirjana että e-kirjana marraskuun 17. päivä. Myös Osuuskumman edellinen antologia Kumman rakas on nyt saatavilla e-kirjamuodossa Elisan kirjakaupasta, luonnollisesti ilman drm-rajoitteita.

“Teimme jo Osuuskumman perustamiskokouksessa periaatepäätöksen, että e-kirjat julkaistaan ilman käyttörajoitetta”, sanoi osuuskunnan puheenjohtaja Taru Luojola.

“Drm-käyttörajoitteet ovat eräs merkittävimmistä esteistä kotimaisten e-kirjojen levittämisen tiellä”, kuvaili tilannetta Osuuskumman e-kirjavastaava Janos Honkonen. “Ainoa, mitä niillä saavutetaan, on maksavien asiakkaiden ärsyttäminen.”

Lisätietoja Steampunk! — Koneita ja korsetteja -kirjasta löytyy Osuuskumman nettisivuilta, osoitteesta http://osuuskumma.fi/julkaisut/steampunk-koneita-ja-korsetteja/

Kumman rakas -antologian e-kirjaversion voi ostaa osoitteesta https://kirja.elisa.fi/ekirja/kumman-rakas

Osuuskumma-kustannus
info@osuuskumma.fi

Janos Honkonen (tiedottaja)
janos.honkonen@osuuskumma.fi
+358-40-7475967

Osuuskumma-kustannus verkossa
Web: http://www.osuuskumma.fi/
Facebook: http://www.facebook.com/osuuskumma
Twitter: https://twitter.com/Osuuskumma


One Comment


  • Teknisistä seikoista johtuen taittajamme laatimat komeat anfangit novellien alussa löytyvät vain painetusta julkaisusta, mikä on hyvä huomioida, jos haluaa julkaisun graafisen ulkoasun täydellisenä omakseen.


Comments are closed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!