Kevään 2022 Kummalogi - Osuuskumma

Hyvä lukija,

tervetuloa Osuuskumman kevätkatalogin Kummalogin pariin!

Osuuskumma täyttää vuonna 2022 kymmenen vuotta. Tänä aikana olemme vakiinnuttaneen paikkamme kustannuskentällä. Olemme tuoneet aikuislukijoille suunnatun steampunkin Suomeen, jatkaneet spekulatiivisen fiktion kunniakasta novelliantologiaperinnettä sekä harjoittaneet käännöstoimintaa. Antologioissamme ilmestyneet novellit ovat voittaneet Atorox-palkintoja ja Osuuskumman romaaneja on ollut Kuvastaja-ehdokkaina.

Osuuskumman julkaisuohjelman periaatteet ovat pysyneet koko toimintamme ajan samana. Julkaisemme laadukasta, aikuisille suunnattua spekulatiivista fiktiota. K

ustannusohjelmamme on aina ollut jäsentemme näköinen, ja jäsenistöömme on alusta saakka kuulunut sekä alan konkareita että uransa alussa olevia kirjailijoita. Meillä on ollut ilo toimia paitsi jäsentemme julkaisukanavana, myös ammatillisen osaamisen kehittäjänä.

Juhlavuoden kunniaksi julkaisemme maaliskuussa Kumman kirjoitusoppaan. Opas on suunnattu aloitteleville spekulatiivisen fiktion kirjoittajille, mutta tarjoaa kirjoitusharjoituksia myös kokeneemmalle kirjoittajalle. Kevään proosajulkaisuja ovat Mikko Rauhalan raapalekokoelma ja Reetta Vuokko-Syrjäsen esikoisteos.

Kustantantajan- ja kirjailijantyön suola ovat lukijoiden kohtaaminen ja heiltä saatu palaute. Lukijan käsissä kirjat aloittavat elämänsä ja lähtevät lentoon – Osuuskumman kirjojen ollessa kyseessä lentoonlähtö voi tapahtua niin lohikäärmeen selässä kuin avaruusraketin kyydissä. On myös ollut ilo ja kunnia tavata lukijoita coneissa ja messuilla.

Kiitos kymmenestä yhteisestä vuodesta kuuluu kaikille lukijoillemme!

Oivia lukuhetkiä Osuuskumman kirjojen parissa toivottaa

Osuuskumman hallituksen puheenjohtaja Anni Kuu Nupponen

Lataa tästä: Kummalogi kevät 2022

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!