Yliluonnollisessa trillerissä unet repivät ihmismieltä

Minna Roinisen kauhuvaikutteinen unitrilleri Pimeänkutojat vie lukijansa maailmaan, jossa mielikuvitusystävät kasvavat aikuisiksi ja lapsuuden painajaiset tunkeutuvat limittäin todellisuuden kanssa.

Kansi: Miia Anttila

Ne vaanivat saalistaan unien äärillä. Jos ne surmaavat uneksijan keskellä painajaista, osa tämän mielestä kuolee.

Alma Eriksson on sairautensa vuoksi jäänyt vangiksi avioliittoonsa. Hänen fyysikkomiehensä Simon on kaikin puolin ikävystyttävä tyyppi, jonka pienistä pakkomielteistä ei ole haittaa kenellekään. Ei ainakaan ennen kuin Simonin synkät unet kietoutuvat osaksi pariskunnan elämää. Vähitellen Alma käsittää, ettei Simon ole enää se mies, johon hän kerran rakastui – mutta tämä on yhä olemassa jossain varjojen tuolla puolen. Pelastaakseen miehensä Alman on löydettävä keino omien painajaistensa hallitsemiseen. Tässä tehtävässä häntä opastaa aavemainen Frank Pohjoispuoli, jolla on omat syynsä estää Simonia luisumasta hulluuteen.

”Joskus ainoa tapa päästä ulos sietämättömästä tilanteesta on käsittää, ettei sitä ole mahdollista tehdä menettämättä ensin sellaista elämää, jonka olisi voinut elää.”

Minna Roininen (s. 1989) on Helsingissä asuva kirjailija ja psykologi. Hän on pitänyt peliblogia ja julkaissut e-kirjallisuutta ja novelleja. Pimeänkutojat (Osuuskumma 2017) on hänen ensimmäinen painettuna ilmestyvä romaaninsa. Teos on aiemmin ilmestynyt Kirjalabyrintti-kustantamon julkaisemana elektronisena syväkirjana nimellä Unohdetut ovet.

Minna Roininen: Pimeänkutojat
978-952-6642-57-4 (nidottu)
ISBN 978-952-7215-35-7 (ePub)
ISBN 978-952-7215-36-4 (ePub + suojaus)
280 s. | Julkaisupäivä: 28.4.2017

Osta e-kirjana Elisa Kirjasta!

Osta painettuna:

Kommentointi on suljettu.