Uutuusantologiassa tutkitaan hylättyjä paikkoja

Murtumia maisemassa, Osuuskumman uusin novelliantologia, vie lukijansa urbaanin löytöretkeilyn maailmaan. Kymmenen kirjoittajaa luovat aihepiirin pohjalta hengästyttävää paranormaalia jännitystä ja kauhua.

Kansikuva: Murtumia maisemassa - urbaanin löytöretkeilyn antologia

Kansi: V. Rintala

”Joskus kaikkein epätodennäköisin toteutuu.”

Urbaanit löytöretkeilijät tutkivat ihmisen tekemiä tiloja ja rakenteita – tavallisimmin hylättyjä sellaisia. Raunioissa menneisyyden merkit katoavat vähitellen ja luovat väliaikaisia paikkoja, joissa sammalten ja puuntaimien lisäksi mielikuvitus pääsee valloilleen. Kaikkea ei aikakaan kuluta pois: jokin muisto jää aina.

Antologiassa Murtumia maisemassa joutomaat, hylätyt tehtaat ja kaivokset sekä autioituneet talot toimivat näyttämöinä kymmenelle novellille. Ne johdattavat lukijan niin arvoituksellisiin välitiloihin kuin uusien, kiehtovien löytöjen äärelle.

Murtumia maisemassa kutsuu astumaan syrjään polulta ja kohtaamaan ihmisen jälkeensä jättämät kohteet, jotka luonto on valtaamassa itselleen. Kauhuksi tai paranormaaliksi jännitykseksi luokiteltavat, toimintaa ja tunnelmointia yhdistävät tarinat puhuttelevat etenkin nuoria aikuisia, mutta myös vanhempi lukija voi löytää joukosta mieleisensä.

Kirjan viralliset julkistajaiset pidetään Turun kirjamessujen yhteydessä 6.10.2017 klo 20:30 Panimoravintola Koulun Historianluokassa (Eerikinkatu 18, Turku). Samalla julkistetaan myös Artemis Kelosaaren esikoisromaani Omenatarha: kertomus huonoista miehistä, jonka julkaisee Kustantamo Helmivyö.

Murtumia maisemassa 
Toim. J.S. Meresmaa & Christine Thorel 
Kirjoittajat: Katri Alatalo, Janos Honkonen, 
Artemis Kelosaari, J.S. Meresmaa, Hanna Morre, 
Mia Myllymäki, Anni Nupponen, Marisha Rasi-Koskinen, 
Tarja Sipiläinen, M.A. Tyrskyluoto 
ISBN 978-952-6642-61-1 (nidottu) 
ISBN 978-952-6642-62-8 (ePub) 
ISBN 978-952-7215-22-7 (ePub + suojaus) 
243 s. | Julkaistu 1.8.2017

Osta Murtumia maisemassa e-kirjana Elisa Kirjasta tai painettuna Osuuskumman omasta verkkokaupasta:

Kommentointi on suljettu.