Ursula 1 / 2013

Viihdelukemisto Ursulan runsas juhannusnumero kattaa eteesi herkullisen valikoiman ursulakansi_1_2013raikkaita chick lit -novelleja. Lukija pääsee muun muassa junamatkalle, jossa tunnelma kuumentuu tunneliin mentäessä, sekä kaukaisen planeetan kauneussalonkiin. Tapaa jumalattaria, näädättäriä, lohikäärmeen kesyttämä muotitoimittaja ja eläimelliseen kiihkoon heräävä keikkatyöläinen!

Sujauta siis jalkaan lempikorkkarisi, kiehauta nokipannulattet ja ota mukava asento mökkilaiturilla! Ursula julkaistaan sekä PDF- että ePub-muodossa. Mukana kahdeksan kirjoittajaa, joiden joukossa on paitsi Osuuskumman omia kirjailijoita, myös vierailevia tähtiä.

Ursula 1 / 2013 (pdf, 2,1 Mt)
Ursula 1 / 2013 (ePub, 0,19 Mt)

Sisällys:
Lady Sloth: Jos sais kerran reissullansa
Susi: Tulen kutsu
Elisabeth Saranti: Furberry
B.B. & D.D.: Tornadon sydämessä
Etta W. Whiteside: Tulpat
Lila: Otis
Hanna Salamanteri: Maun mukaan
Aada Aleksandra Autio: Tuulen tuoma

Arvioita ja kommentteja:

”Bravo kaikille kirjoittajille, korjaajille, taittajille ja muille edesauttajille. Tämä viimeisin Ursula oli niin hauska paketti, etten siitä osaa muuta sanoa kuin että kiitos kun sen teitte. Yleensä antologioista aina nousee yksi tai pari novellia yli muiden, mutta tällä kertaa pidin jokaisesta tarinasta. Niiden omaperäisyys ja korkea taso viehättivät jokainen omalla tavallaan.”
-nimim. Athd

2 vastausta artikkeliin ”Ursula 1 / 2013

  1. Päivitysilmoitus: Paikasta toiseen ja kolmanteen

  2. Päivitysilmoitus: Novellipläjäys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *