Osuuskumman syksy 2018 - Osuuskumma

Osuuskumma julkaisee syksyn aikana viisi kotimaista teosta: kaksi romaania, novellikokoelman ja kaksi novelliantologiaa. Tarjolla on niin scifiä, fantasiaa, uuskummaa kuin kauhuakin. Esittelemme myös aivan uuden genren, kapinallista asennetta ja lihasvoimalla toimivaa mekaniikkaa yhdistelevän velopunkin.

Taru Luojolan Ei kaikki pinnat kireällä tarjoaa vaihtoehtohistoriaa ja vauhdikasta poliittista satiiria. Maailman ensimmäisessä velopunk-romaanissa puhdasoppisten villaristien kielletty puolue suunnittelee vallankaappausta, Yhdysvallat on öljyn perässä ja kaiken keskellä varjelija Tereza Blijk selvittelee murhaa.

Naamiot (toim. Taru Kumara-Moisio, Anne Leinonen ja Minna Roininen) sisältää kymmenen novellia kotimaisilta kirjoittajilta.  Novellien kirjo kulkee menneisyydestä tulevaisuuteen ja tarjoaa monipuolisen kattauksen erilaisia fyysisiä ja psykologisia naamioita.

Sirkus Synkkä (toim. J.S. Meresmaa, Teresa Myllymäki ja M.A. Tyrskyluoto) on kotimaisten kirjoittajien sirkusaiheinen novelliantologia. Jokainen novelli kertoo oman jännittävän tarinansa sirkusten, huvipuistojen ja tivoleiden riemukkaiden kulissien takaa.

S. A. Hakkaraisen Nescitus on tummasävyinen esikoisromaani, jossa ylitetään todellisuuden rajat. Ristiriitaisten muodonmuutosten keskellä poukkoileva Nescitus on yhtenä päivänä yöperhonen, seuraavana etsintäkuulutettu rikollinen ja kolmentena mullistavan keksinnön luonut tutkija.

Saara Henrikssonin Avaruusajan unelmia on scifi-novellikokoelma kokeneelta romaanikirjailijalta. Novellien psykologinen kerronta ei rakennu yksin yllätyksen vaan tunnelman sekä sisäisten merkitysten varaan.

Katso tarkemmat tiedot uutuuksista syksyn Kummalogista!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!