Naistenpäivän kunniaksi tulisia naisia - ilmaisena e-kirjana - Osuuskumma

Naistenpäivän kunniaksi ja ensi kesänä ilmestyvää Sinisen talon noitaa ennakoiden tarjoamme Maria Carolen Tulen tyttäriä (2014) ilmaisena e-kirjana 8.3. – 15.7. välisenä aikana.

Voit ladata kirjan (ePub) tästä linkistä.

Tulen tyttäria epub-mainos

Tulen tyttäriä:
Tulen tyttäriä on itsenäinen fantasiaromaani, joka kertoo omaleimasta tarinaa Naarnista, Liviasta ja Emmasta. Kolme tulisieluista naista hakevat osaansa rakkaudesta ja paikkaansa maailmassa. Soturi, tytär ja äiti. Minkä roolin kukin jumalilta harteilleen saa tai itse ottaa?

“Tulen tyttäriä on kova ja kaunis satu naisena olemisesta. Se on myös ainoa pitkiin aikoihin lukemani fantasiakirja, ja yllätti todella myönteisesti.” – Kulttuuri kukoistaa -blogi

– – –

Kesällä pääsemmekin sitten sukeltamaan takaisin samaan maailmaan. Sinisen talon noita on itsenäinen jatko Tulen tyttärille. Se on fantasiaromaani, rakkaustarina ja kasvukertomus, jossa ihmisyys yhdistää enemmän kuin erottaa.

Auri on 17-vuotias ja kaupungin vahvimpia parantajia. Hänestä tulee aikanaan maimo, aivan kuten isoäidistään, jonka opissa hän on ollut pikkutytöstä lähtien. Tulevaisuus on selkeä, Auria varten piiretty polku.

Nelvikan ulkopuolella kylät ja kaupungit täyttyvät pakolaisista, jotka sekoittavat arkea. Aurin arki sekoittuu kuitenkin pääasiassa miehestä, joka tuoksuu kuparilta ja sulavalta lumelta.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!