Murhia, juonia, valtapelejä sekä miesten välistä intohimoa

Omalakiseen fantasiamaailmaan sijoittuva pienoisromaanitrilogia yhdistelee niin dekkaria, seikkailua kuin BDSM-henkistä erotiikkaa.

Keskilinnan ritarit

Kansi: J.S. Meresmaa

Keskilinna. Kaupunki, jonka kuningas hallitsee alusmaita hovijuonten puristuksessa. Kaupunki, jossa ritarin ovela mieli on hänen paras aseensa – ja toisinaan hänen tuhonsa.

Nuori ja tunnollinen Konno Nasovalainen on valmistumaisillaan aseenkantajain killasta ja kypsä astumaan ritari Jehrem Kovdasin palvelukseen. Kun Jehrem yllättäen kieltäytyykin valitsemasta Konnoa, romahtaa nuoren aseenkantajalupauksen tulevaisuus. Sitten käy ilmi, ettei Jehremin edellisen aseenkantajan kuolema ehkä ollutkaan onnettomuus, ja että Konno saattaa olla vaarassa. Mutta tuleeko uhka läheltä vai kaukaa?

Keskilinnan ritarit koostuu kolmesta pienoisromaanista: Aseenkantajan kunnia, Ritarin ansio ja Kuninkaan tahto. Pienoisromaanit on julkaistu aiemmin e-kirjoina. Painettu versio sisältää epilogin, joka on entuudestaan julkaisematon.

Tamperelainen J.S. Meresmaa kirjoittaa kirjallisena päätyönään eeppistä Mifonki-fantasiasarjaa, jonka aloitti Mifongin perintö (Karisto, 2012). Hänen novellejaan on julkaistu useissa lehdissä ja antologioissa, ja hän voitti Robustos-kustantamon pienoisromaanin kirjoituskilpailun vuonna 2015.

J.S. Meresmaa: Keskilinnan ritarit
ISBN 978-952-6642-58-1 (nid.) | 390 s. | Julkaisu: helmikuu 2015

Huom! Yhteisnidettä ei julkaista sähköisenä kirjana. Pienoisromaanit ovat saatavilla tavanomaisten e-kirjajakelijoidemme kautta.

Osta kirja verkkokaupastamme:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *