Lempeästi polttavaa fantasiaa ranskalaisella aistikkuudella

Ranskalaistuneen Maria Carolen esikoisteos kertoo vahvoista naisista, joiden sydämissä palava tahdon liekki saa raudankin taipumaan.

Tulen tyttäriä on itsenäinen fantasiaromaani, joka kertoo omaleimasta tarinaa Naarnista, Liviasta ja Emmasta. Kolme tulisieluista naista hakevat osaansa rakkaudesttt-kansi-nettia ja paikkaansa maailmassa. Soturi, tytär ja äiti. Minkä roolin kukin jumalilta harteilleen saa tai itse ottaa?

Ei ole sinun osasi sen parempi tai huonompi kuin muidenkaan. Toisenlainen, mutta yhtä kaikki ylhäältä saneltu.

Romanttinen ja vain hienokseltaan vakava tarina tarjoaa lukijalleen maailman, jossa on tilaa naisten väliselle ystävyydelle ja rakkaudelle ilman syyllistämistä. Haasteista ei silti tule pulaa, ja vastoinkäymisten myötä naiset ajautuvat seikkailujen tiimellykseen. Tulen tyttäriä antaa empimättä naiselle miekan käteen, mutta ei korota ketään sukupuolensa vuoksi erityisasemaan.

Lokakuussa viikolla 42 ilmestyvä Tulen tyttäriä lumoaa lukijansa ja vahvistaa uskoa omaan tahtoon. Kirjan fantasiamaailma on rakennettu tyylikkään pienieleisesti, ja vetää lukijansa keskelle tapahtumia, osaksi henkilöiden elämää. Viihdyttävä tarina saa sydämen lyömään hiukan tiheämmin ja toivomaan, että kaikille kävisi hyvin.

Maria Carole (s. 1983) on tullut tutuksi Osuuskumman novellistina. Tulen tyttäriä on romaani, jossa myös kielen tasolla savolainen juurevuus saa ranskalaisia vivahteita.

Maria Carole: Tulen tyttäriä
ISBN 978-952-6642-26-0 (nid.)
ISBN 978-952-6642-27-7 (ePub)

Arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt:
Hanna Matilainen
Osuuskumma-kustannus, tiedottaja
hanna.matilainen@osuuskumma.fi
+358 45 63 83 856

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *