Kuvittele tulevaisuus -blogi starttaa nyt!

Kuvittele tulevaisuus
Huomenna tuulet voimistuvat
-ekologisen scifin antologialle on perustettu oma blogi, joka sijaitsee osoitteessa http://osuuskumma.fi/kuvitteletulevaisuus/. Blogissa julkaistaan ekologiseen scifiin liittyviä artikkeleita ja linkkejä sekä videoita, joissa tekijät lukevat näytteitä kirjasta. Toimittaja Anne Leinosen toteuttamassa kirjoitussarjassa antologian kirjoittajat avaavat novelliensa taustoilla olevia kysymyksiä. Blogissa myös tiedotetaan tapahtumista, joissa Huomenna tuulet voimistuvat -kirjoittajat vierailevat.

Antologian teemana ovat tulevaisuuden visiot, ja siihen valittiin novelleja nousevilta suomalaisilta kirjailijoilta ja kirjoittajilta. Kansalaisjärjestö Maan ystävät järjesti vuosina 2003

ja 2005 yhdessä Suomen Tieteiskirjoittajien kanssa kaksi kirjoituskilpailua, joiden parhaimmisto on myös näissä kansissa. Mukana ovat: Markku Soikkeli, Janne Harju, J.S. Meresmaa, Jussi Katajala, Christine Thorel, Anni Nupponen, Samuli Antila, Saara Henriksson, Mixu Lauronen, Anastasia Lapintie, Tarja Sipiläinen ja Risto Isomäki, joka on myös kirjoittanut antologian esipuheen. Antologian ovat toimittaneet Saara Henriksson ja Erkka Leppänen.

Huomenna tuulet voimistuvat -antologia on julkaistu painettuna ja e-kirjana huhtikuussa 2013.

Lisätietoja:
Hanna Matilainen
Osuuskumma-kustannus, tiedottaja
hanna.matilainen@osuuskumma.fi
+358 45 63 83 856

Osuuskumma-kustannus on osuuskuntamuotoinen kustantamo, joka julkaisee scifiä, fantasiaa, kauhua ja muuta spekulatiivista fiktiota niin romaani-, novelli- kuin lehtimuodossa käännöskirjallisuuttakaan unohtamatta. Osuuskumma on toiminut vuodesta 2012 ja se on tähän mennessä julkaissut mm. Suomen ensimmäisen steampunk-novellikokoelman.

Osuuskumma-kustannus verkossa
Web: http://www.osuuskumma.fi/
Facebook: http://www.facebook.com/osuuskumma
Twitter: https://twitter.com/Osuuskumma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *