Kummalinnun ohjelmatärpit Turun kansainvälisille kirjamessuille

Enää reilu viikko, ja syksyn kirjamessukautemme käynnistyy Turussa!
Kirjailijoitamme voi bongata sekä Osuuskumman omalta osastolta (49c), että Turun scifi-seuran osaston kaffeklatscheilta.

Ohjelman osalta Kummalintu haluaa jakaa muutamia tärppejään:

RUNOHUONE PERJANTAINA 3.10.

11.00-11.30
Maria Autio: Varjopuutarha, Sini Ezer: Aavikkohaukka ja Magdalena Hai: Susikuningatar. Nuortenkirjailijoiden uutuusteokset tarjoavat säväyttävää steampunkia, maagisrealistista seikkailua ja herkkää luotausta autistisen tytön maailmaan. Haastattelijana Päivi Haanpää.

12.00-12.30
Verkkorunouslehti Janon ohjelma: Runo yhteisön palveluksessa nyt ja ennen, loitsuista lavarunouteen. Kári Tulinius (Islanti) kertoo islantilaisesta runoperinteestä, keskustelemassa ja runojaan lukemassa myös Johanna Venho, Vilja-Tuulia Huotarinen, J.K. Ihalainen ja Juha Jyrkäs.

SUOMEN NUORISOKIRJAILIJAT RY:N OSASTOLLA A/18

Lauantai 4.10.
14.00 KUVITTEELLISET KARTAT
Miten luodaan fantasiamaailma? Mitä kuvitteellisen maailman maantieteessä täytyy ottaa huomioon? Voiko maailman heittää hatusta? Nuortenkirjailijat Magdalena Hai, Anne Leinonen ja J.S. Meresmaa keskustelevat kartoista ja maailmanrakennuksesta.

Sunnuntai 5.10.
15.00 BLOGIEN SYÖVEREISSÄ
Kenelle kirjallisuusblogit on suunnattu, kuka niitä kirjoittaa? Pienen piirin polemiikkia vai virkeää kirjallisuusharrastuksen herättelyä? Keskustelemassa kirjailijat Magdalena Hai, Anu Holopainen ja Morren Maailma -blogin pitäjä Hanna Matilainen.

Messujen koko ohjelma löytyy messukeskuksen sivuilta: http://turunmessukeskus.fi/messut-ja-tapahtumat/turun-kansainv-liset-kirjamessut/turun-kansainv-listen-kirjamessujen-ja-tiedeme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *