Todensanat

kansi_todensanat-1 Mies ja nainen ovat häämatkalla, mutta millaisella! Metsä näyttää peikkomaisen puolensa, vaikka mies ei haluakaan nähdä asioita samoin kuin vaimo. ”Todensanat” saa lukijan hytkymään naurusta: niin totta, ja samalla silkkaa satua.

Välimäen lyhytproosa kunnioittaa absurdin perinnettä. Tarinat töytäisevät lukijan ajattelemaan isojen tapahtumien taustoilla vaikuttavia pieniä tekijöitä ja kyseenalaistamaan totutun. Välimäki liikkuu sujuvasti miehen ja naisen välisissä kohtaamisissa, pohtii tulevaisuutta ja saa arjen näyttämään luovan leijuvalta. Kaiken läpäisee omintakeinen, viisto huumori.

***

Kari Välimäki (s. 1957) on Kangasalla ja Lappeenrannassa vaikuttava tekstinikkari. Hän kirjoittaa pieniä tarinoita, jotka tykkäävät siitä, että niitä luetaan. Välimäki on opiskellut tekniikkaa ja taloutta, kirjoittamista ja kynän käyttöä. Hänen ajatustensa takana kasvaa peikkometsä, jossa tarinoiden siemenet kasvavat marjoina mättäillä ja soivat tuulena puissa. Välimäen tarinat on solmittu sanoista toden ja tarun sanataiteeksi, sanoilla kuvatuiksi kertomuksiksi.

OSTA PAINETTU:
(loppuunmyyty)

OSTA E-KIRJA:
Elisa-kirja

Lue myös, miten luet Osuuskumman e-kirjoja Amazon Kindle -lukijalla!

Kari Välimäki: Todensanat
978-952-6642-21-5 painettu
978-952-6642-22-2 ePub

Arvioita kirjasta:
Kannesta kanteen ja sivulta sivulle
Suomi lukee

2 vastausta artikkeliin ”Todensanat

  1. Päivitysilmoitus: Paska paikka | SusuPetal

  2. Päivitysilmoitus: Onnea | Tammerkynä