Steampunk International

Kansi: J.S. Meresmaa

Steampunk on kansainvälistä!

Karkuteille lähtenyt automaton, epäonnekas sarvikuono ja omapäinen silinterihattu… Näitä ja monia muita ihmeellisyyksiä seikkailee kirjan monipuolisissa ja tunnelmiltaan vaihtelevissa tarinoissa, joiden välillä viihteellisenkin pinnan alla kuultaa perustavanlaatuisia kysymyksiä ihmisyydestä, tasa-arvosta ja oikeudenmukaisuudesta.

Novelliantologia tarjoilee maistiaisia eurooppalaiselta steampunk-kentältä – Portugalista, Briteistä ja Suomesta. Kolmen kustantamon yhteistyönä syntynyt antologia ilmestyy kolmessa maassa, kolmella eri kielellä.

Kirjoittajat ovat kotimaassaan tunnettuja tekijöitä, ja heidän tähän antologiaan kirjoittamansa tarinat ovat ensimmäistä kertaa saatavilla alkuperäisen kielialueensa ulkopuolella.

Isaac ponnisti hitaasti jaloilleen. Siipien paino särki edelleen rintaa, mutta maahan iskeytymisen avaamat haavat olivat parantumaan päin. Isaacin kävellessä siivet myötäilivät hänen liikkeitään, niiden kuparisina hohtavat kärjet nostivat kieppuvan tomuspiraalien vanan hänen jälkeensä. Isaac kiersi kätensä Yksikorvan ympärille ja painautui tämän selkää vasten.
”Kerro minulle”, Isaac kuiskasi.
– Magdalena Hai: Siivekäs mies Isaac

Kirjailijat:

George Mann
Jonathan Green
Derry O’Dowd
Anton Stark
Diana Pinguicha
Pedro Cipriano
Anne Leinonen
Magdalena Hai
J.S. Meresmaa

Osta painettu:

E-kirja:
Elisa Kirja

Steampunk International
(toim.) J.S. Meresmaa (Ian Whates, Pedro Cipriano)
Ilmestymisvuosi: 2018
Suomenkielisen version ISBN:
ISBN 978-952-7215-60-9 (nidottu)
ISBN 978-952-7215-61-6 (ePub)
ISBN 978-952-7215-62-3 (ePub+suojaus)
ISBN 978-952-7215-63-0 (Mobi)