Hyytävää kauhua maalla, merellä ja ilmassa

Jussi Katajala - Korpin silmät kaiken näkevät

Jussi Katajala – Korpin silmät kaiken näkevät

Korpin silmät kaiken näkevät ja muita yöpuolen tarinoita on tuotteliaan ja palkitun kirjailijan, Jussi Katajalan, tuore kauhunovellikokoelma.

Kokoelman tarinoissa liikutaan kotoisten maisemien lisäksi maailmankolkissa, joissa jännitys lymyää luolien uumenissa, kujien pimennoissa tai hautojen syvyyksissä. Novelleissa säilötään sieluja purkissa, polaroid-kameran kuvat paljastavat muutakin kuin kesämaiseman ja verenhimoinen viikinki palaa menneisyydestä kylväen ympärilleen tuhoa.

Mestarillinen tarinankertoja osoittaa, että kauhu väijyy meitä kaikkialla – myös paikoissa ja tilanteissa, joissa sitä vähiten odottaa. Näiden novellien lukemisen jälkeen maailmaa katsoo uudella tavalla.

Kokoelman kolmestatoista novellista osa on julkaistu aiemmin antologioissa ja lehdissä, ja siitä löytyy lisäksi kolme ennen julkaisematonta tarinaa.

Espoolaiselta Jussi Katajalalta on julkaistu lähes seitsemänkymmentä novellia. Hänet on myös palkittu lukuisissa kirjoituskilpailuissa. Vuonna 2014 hän sai Mare nostrum -novellillaan Atorox-palkinnon, joka myönnetään vuosittain edellisen vuoden parhaalle kotimaiselle science fiction- tai fantasianovellille. Hänen ensimmäinen novellikokoelmansa Leonardon rasia ja muita historiallisia tarinoita ilmestyi Osuuskumma-kustantamon julkaisemana kesällä 2013.

Jussi Katajala: Korpin silmät kaiken näkevät ja muita yöpuolen tarinoita

ISBN: 978-952-6642-31-4 (nid.)

ISBN: 978-952-6642-32-1 (ePub)

 

Arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt:

Minttu Carole

Osuuskumma-kustannus, tiedottaja

minttu.carole@osuuskumma.fi

 

Osuuskumma-kustannus on osuuskuntamuotoinen kustantamo, joka julkaisee scifiä, fantasiaa, kauhua ja muuta spekulatiivista fiktiota niin romaani-, novelli- kuin lehtimuodossa käännöskirjallisuuttakaan unohtamatta. Osuuskumma on toiminut vuodesta 2012.

Osuuskumma-kustannus verkossa:

Web: http://www.osuuskumma.fi/

Facebook: http://www.facebook.com/osuuskumma

Twitter: https://twitter.com/Osuuskumma

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *