”Hirviöasiakaspalvelu, kuinka voin auttaa?” - Osuuskumma

Anni Nupposen veikeä kokoelma sadan sanan tarinoita tutustuttaa lukijan mitä kummallisimpiin asiakaspalvelutilanteisiin.

”Sanni Uiskonen päivää. En nyt ole ihan varma, että olenko soittanut oikeaan paikkaan. Mutta me ostimme lapsille lohikäärmeenmunan. Eikä se sitten kuoriutunut luvatussa ajassa, ja kun tutkimme sitä tarkemmin, se olikin vain tulenpunaiseksi värjätty avokado.”

”Tässä asiassa kuuluu olla yhteydessä munan myyjään. Asia kuuluisi meille, jos avokadosta olisi kuoriutunut lohikäärme.”

Kansi: J.S. Meresmaa

Kansi: J.S. Meresmaa

Mitä tehdä, kun naapuri on hankkinut kerberoksen pennun? Entäpä jos kotiin onkin kannettu plasma-tv:n sijaan ektoplasma-tv?
Tähän kaikkeen löytyy ratkaisu raapaleista, sadan sanan tarinoista, jotka on omistettu kaikille asiakaspalvelijoille.

Anni Nupponen (s. 1981) sai esikoisteoksellaan Nainen ja kuningas vuoden 2009 Kuvastaja-palkinnon. Osuuskumma on julkaissut häneltä aiemmin novellikokoelman Joen jumala (2014) ja romaanin Kauheat lapset (2015), sekä antologioissa useita novelleja, joista Joka ratasta pyörittää voitti Atorox-palkinnon. Nupponen asustaa Tampereella ja suhtautuu epäilevästi jokaiseen, joka on välinpitämätön kissoja kohtaan.

Anni Nupponen: Hirviöasiakaspalvelu
ISBN 978-952-6642-69-7 (nidottu)
ISBN 978-952-6642-70-3 (ePub)
36 s. | Julkaisu: huhtikuu 2016

– – –

Osta Hirviöasiakaspalvelu painettuna:

Sähkökirjana saatavilla Elisa Kirjasta.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!