Esikoisromaani yhdistää fantasian ja teknotrillerin

Mia Myllymäen Väkevä mieli on intensiivinen romaani mielivallasta, ahneudesta ja oman tahdon etsimisestä.

Kansi: Anu Korpinen

Kun elämä repeää, mieti mitä tarvitset. Sinun ovat ajatukset ja tunteet ja tahto. Sinun on väkevä mieli. Vai onko?

Parikymppinen Kefa on saanut kemianopintonsa päätökseen ja palaa kotikaupunkiinsa Komanoon. Hyvistä arvosanoista huolimatta hän ei saa työtä eikä löydä asuntoa. Vanhat ystävät käyttäytyvät oudosti, eikä Kefan vahvatahtoinen äiti ainakaan helpota elämää. Kun Kefa törmää mielenhallintakemikaalia kehittävän tiimin papereihin, astuvat suuremmat voimat peliin, jossa kaikki haluavat päättää kaikkien puolesta. Kehen voi uskoa, ketä epäillä? Onko valttikorttina elämä vai kuolema?

Väkevä mieli nostaa esiin kysymyksen lääketieteen mahdollisuuksien ja ihmisluonnon synkkien puolien yhteispelistä. Tarina sijoittuu tuhosta toipuvaan kaupunkiin, jossa murha on äärimmäinen vaikutuskeino.

”Ihmismielen ainutlaatuisuus, koko ihmiskunnan erinomaisuus perustuu siihen, ettei mieltä voi hallita. Toisen ohjaaminen, toisen puolesta valintojen tekeminen… Siinä liikutaan liian lähellä rajapintaa.”

Mia Myllymäki (s. 1985) asuu Kokkolassa ja kirjoittaa tarinoita herkistä, vahvoista ihmisistä. Hän on toiminut kustannustoimittajana, ja häneltä on julkaistu useita novelleja. Väkevä mieli on hänen esikoisromaaninsa.

Mia Myllymäki: Väkevä mieli
 ISBN 978-952-7215-29-6 nidottu
 ISBN 978-952-7215-30-2 ePub
 ISBN 978-952-7215-31-9 ePub + suojaus
 332 s. | Julkaisu: 22.9.2017

Osta Väkevä mieli e-kirjana Elisa Kirjasta tai painettuna Osuuskumman verkkokaupasta:

Kommentointi on suljettu.