15. joulukuuta – Hirtettyjen pukkien metsä

Hirtettyjen pukkien metsä

Jo useamman vuoden ajan on savolainen vakooja tehnyt hiljaista, mutta tärkeää työtä Joulupukin tiedustelijana. Näinä vuosina ongelmat ovat vain lisääntyneet: on ollut pakko todeta, että keski-eurooppalaiset eivät ole jouluihmisiä.

Todisteita asiasta on useampiakin:

1) Täällä ei ole jouluna lunta. Keski-eurooppalaiset ovat onnistuneet häätämään joulunajan lumen, jottei Joulupukin pulkka luistaisi porojen vetämänä. Kuinka Joulupukki sitten muka pääsisi jakamaan lahjat? Kuorma-autonko lainaa hän? Laulujen ehdotukset eivät ole sopivia. Kaupungit ovat aivan liian tiukkaan rakennettuja. Helikopterilla laskeutuminen on mahdotonta.

2) Viime viikkoina tilanne on käynyt suorastaan uhkaavaksi. Useiden asuinrakennusten ulkopuolelle on ripustettu hirtetty Joulupukki. Joskus jopa useampia. Savolainen vakooja otti todistekuvia:

Joulukalenteri15
Ongelmaan suhtaudutaan vakavasti Joulupukin keskustiedusteluyksikössä Korvatunturilla. Itse Joulupukki on pyytänyt savolaiselta vakoojalta ratkaisuehdotusta, jotta kireä tilanne saataisiin laukaistua, ja joulunvieton laatu pidettyä samanlaisena kuin sen niin monet lapsuudestaan muistavat.

Savolaisella vakoojalla on muutamia ideoita, mutta armaat lukijat saavat ehdottaa niitä lisää. Kuinka saada ranskalaisillekin joulumieli ja suoranaiset uhkaukset pois talojen ulkoseiniltä?

Kuitenkin, mukavaa joulunodotusta toivottaen,

                                                             Maria Carole

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *